Partners

MIR is een paviljoen wat zich laat zien op uiteenlopende locaties en maakt kunst, gelinkt aan techniek, wetenschap en ruimtelijke ordening zichtbaar voor het publiek.
Het architectonische paviljoen is ontworpen en gebouwd om te kunnen worden ingezet op plaatsen waar verder geen voorzieningen zijn. Sinds 2010 bestaat het MIR project en is mede mogelijk gemaakt door technisch innovatieve bedrijven. Ook de kunst projecten worden mede mogelijk gemaakt door partners. Daarnaast vermeld MIR ook de samenwerkingsverbanden; ook partners. MIR heeft geen winstoogmerk. MIR zet zich in voor gemeenschappelijke belangen.

http://www.gelderland.nlhttps://www.bezoek-doesburg.nl/www.mondriaanfonds.nlhttps://www.cultuurfonds.nl/provinciale-afdelingen/gelderlandwww.stichtingstokroos.nl https://www.wageningen.nl/www.wur.nl https://www.amersfoort.nl/www.arnhem.nlhttp://www.grasnapolsky.nl/www.bpd.nlhttp://www.boei.nl/http://www.arnhem.nlhttp://www.burgerszoo.nlhttp://www.accoya.comhttp://www.draaistroom.nethttp://www.moba.nuhttp://www.venematech.nlhttp://www.victronenergy.nlhttp://coderood.co